Tres Hombres Almere bestaat uit Michael de Ruiter, Fred van der Neut en Randolph de Haan , allen uit Almere . We zijn  eind  2016 ontstaan. De gedachte is dat we Blues Blues/Rock willen spelen maar net even anders. Net wat "frisser", moderner, ruiger en/of mooier.!

 

Oorsponkelijk was bezetting Michael de Ruiter, Fred van der Neut  en Tony Metz. Helaas kon Tony de bandactiviteiten niet combineren met zijn werk. (@ Tony  ontzettend bedankt voor je inzet en inbreng - Onze openingsnummer is as a tribute voor jou) . Randolph  de Haan is nu onze beatmaster

Michael de Ruiter – Gitaar & Zang

 

Via old school rock en hardrock in de blues terechtgekomen.

 Internationale ervaring op podia en studio’s.

 Bands o.a. Jinx, String Driven Thing, Bluesville.

 

Met Tres Hombres Almere willen we het repertoire fris en verrassend houden.

 

Fred  van der Neut - Bas & Zang

 

 

Heb en speel in diverse bands, uiteindelijk is de Blues wel the main thing!.

 

Met deze verse blues/rock band Tres Hombres Almere, willen we graag de diversiteit van de blues/rock met ons drietal en met een eigen twist en bite ten gehore brengen.

 

 

 

 

Randolph de Haan – Drums

 

 Na een spontane ontmoeting met Fred tijdens een jamsessie in Almere Haven kwam ik erachter, dat we de voorliefde voor de zelfde muziek delen.

 

Na een paar maanden van regelmatig jammen, kwam Fred bij mij met de vraag of ik zin had om bij een band in oprichting te drummen.

 

Het klikte, ze hielden van de zelfde herrie waar ik mijn buren regelmatig op trakteer.    Tres Hombres Almere was geboren